Εμβολιασμός μέχρι τελική πτώση – Έκανε 5 δόσεις από 3 εμβόλια μέσα σε 40 ημέρες! - Blow.gr

Breaking

Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021

Εμβολιασμός μέχρι τελική πτώση – Έκανε 5 δόσεις από 3 εμβόλια μέσα σε 40 ημέρες!

featured image

Οι αρχές στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας ερευνούν πώς ένας άνδρας κατάφερε να λάβει τουλάχιστον πέντε δόσεις, τριών διαφορετικών εμβολίων κατά της COVID-19 σε μόλις 10 ημέρες.

Σύμφωνα με επίσημα αρχεία, ο άνδρας του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό άρχισε να κάνει εμβόλια τον Μάιο και συνέχισε μέχρι τον Ιούνιο, έως τη στιγμή που o «μαραθώνιος εμβολιασμού» ανακαλύφθηκε από το προσωπικό σε ένα κέντρο εμβολιασμού. ενώ προσπαθούσε να κάνει ένα ακόμη εμβόλιο!

Τα αρχεία που επικαλούνται τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης δείχνουν ότι ο άνδρας έκανε την πρώτη του δόση με Pfizer στις 12 Μαΐου, τη δεύτερη δόση με AstraZeneca στις 5 Ιουνίου, τη δεύτερη δόση με Coronavac στις 17 Ιουνίου, μια άλλη δεύτερη δόση Pfizer στις 9 Ιουλίου και την «πρώτη δόση» του Coronavac στις 21 Ιουλίου. Δεν είναι σαφές ποια ήταν η έκτη δόση που είχε κλείσει.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι τραγικές συμπτώσεις πίσω από τα θανατηφόρα τροχαία των Παντελή Παντελίδη και Mad Clip (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μήνα Αρναούτη – Την πρόσφεραν 500 ευρώ για να κοιμηθεί μαζί του και δείτε τι απάντηση

Αρχικά, οι αρχές πίστευαν ότι τα μπερδεμένα αρχεία εμβολιασμού του άνδρα ήταν απλώς μια δυσλειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας, αλλά σύμφωνα με τη Globo επιβεβαιώθηκε από το Δημοτικό Τμήμα Υγείας του Ρίο ότι δεν πρόκειται για κάποιο είδος διπλοεγγραφής.

Μάλιστα, δεν έχει καν διευκρινιστεί εάν η πρώτη του δόση ήταν πράγματι η «πρώτη». Η υπόθεση διερευνάται για να διαπιστωθεί εάν επρόκειτο για κάποιο πρόβλημα εγγραφής των προηγούμενων δόσεων του άνδρα στο σύστημα ή κάποια άλλη «παρατυπία», όπως ανέφερε σε δήλωση το Δημοτικό Τμήμα Υγείας του Ρίο. Η εξέλιξη έρχεται σε μια περίοδο που η Βραζιλία αντιμετωπίζει μια κρίσιμη έλλειψη εμβολίων, με εκατομμύρια ανθρώπους να περιμένουν να λάβουν την πρώτη τους δόση. Περιπτώσεις ατόμων που φέρονται να έλαβαν και τρίτη δόση έχουν αναφερθεί αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος έλαβε πέντε δόσεις από τρεις διαφορετικούς τύπους εμβολίων.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου