Σοφία Καρβέλα: Κλείνω 12 χρόνια νηφάλια - Blow.gr

Breaking

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020

Σοφία Καρβέλα: Κλείνω 12 χρόνια νηφάλια

featured image

Ήταν 9 Σεπτεμβρίου του 2008, όταν η Σοφία Καρβέλα πήρε μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της, να σταματήσει οριστικά το αλκοόλ.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, κατά το παρελθόν, έχει μιλήσει μέσω των social media τόσο για την περιπέτεια της με το αλκοόλ όσο και για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει.

Σήμερα, η Σοφία Καρβέλα «κλείνει» 12 χρόνια «καθαρή» και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της γι’ αυτό της το επίτευγμα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Σήμερα είναι 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται» έγραψε η Σοφία Καρβέλα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

9.9.08 Today marks 12 years of #sober living. What that means is that i survived the lockdown(and everything that came along with it)without a drink(or more),without getting arrested for assault and also starting a company. If escaping reality has blocked you from living it and everything it has to offer, i HIGHly suggest you consider stopping and smelling the flowers and the dirt they grow out of. Hope that makes sense…. Grateful for the people out there that showed me it can be done and sending love to the people out there still struggling. 🙏🏻❤ #soberlife #onedayatatime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Karvela (@thesofiakarvela) στις 9 Σεπ, 2020 στις 6:43 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου