Η «αρκούδα» βρυχάται: Νέο υπερόπλο δοκίμασε με επιτυχία η Ρωσία (Video) - Blow.gr

Breaking

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

Η «αρκούδα» βρυχάται: Νέο υπερόπλο δοκίμασε με επιτυχία η Ρωσία (Video)

featured image
Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Κυριακή, τα αποτελέσματα των δοκιμών του υπερηχητικού πυραύλου «Zircon».
Πιο συγκεκριμένα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι «οι πειραματικές δοκιμές που διενεργήθηκαν από τη φρεγάτα Ναύαρχος Γκορσκόφ, επιβεβαίωσαν τα εξαιρετικά και μοναδικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου υπερηχητικού πυραύλου όσον αφορά το εύρος, την ακρίβεια, και την ταχύτητα της εκτόξευσης.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Τότε και τώρα: Διάσημοι Έλληνες αναδημιουργούν παιδικές τους φωτογραφίες και δείχνουν πόσο άλλαξαν με τα χρόνια

Σύμφωνα ρωσικές κυβερνητικές πηγές, ο πύραυλος Zircon (πλήρης ονομασία 3M22 Zircon), μπορεί να φτάσει ταχύτητες που θα υπερβαίνουν την ταχύτητα του ήχου κατά 9 φορές (9 Mach), και με εύρος πτήσης το οποίο θα ξεπερνάει τα 1.000 χιλιόμετρα.
Επιπλέον, ο συγκεκριμένος πύραυλος θα έχει τη δυνατότητα να πλήττει και θαλάσσιους αλλά και επίγειους στόχους, αυξάνοντας έτσι σημαντικά τις δυνατότητες του ρωσικού ναυτικού. Οι δοκιμές του υπερηχητικού πυραύλου Zircon «ολοκληρώθηκαν με επιτυχία».
Από τις 2 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε ανακοινώσει την ενίσχυση των δυνατοτήτων του ρωσικού ναυτικού, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού αρκετών πολεμικών πλοίων με υπερηχητικούς πυραύλους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Βουϊζει η Άνδρος. Είναι έγκυος και πάλι η Ελένη Μενεγάκη;

Τέλος, ο διευθυντής του Τμήματος Μη Διάδοσης και Ελέγχου Πυρηνικών Όπλων της Ρωσίας (Department of Nuclear Non-Proliferation and Arms Control), Βλαντιμίρ Γερμάκοφ, ανέφερε ότι η δοκιμή του υπερηχητικού πυραύλου από τη Ρωσία δεν αντιβαίνει τις διεθνείς υποχρεώσεις του Κρεμλίνου αναφορικά με τη δοκιμή πυραυλικών συστημάτων.

Πηγή: onalert.gr

[/expander_maker]
[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου