Οι Λειψοί «παίζουν μπάλα» επιπέδου UEFA και αποκτούν σύγχρονο εξοπλισμό Υγείας - Blow.gr

Breaking

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

Οι Λειψοί «παίζουν μπάλα» επιπέδου UEFA και αποκτούν σύγχρονο εξοπλισμό Υγείας

featured image

Αέρας ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου «φύσηξε» στο πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο των Λειψών που εγκαινιάστηκε μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.    

Με πρωτοβουλία του κορυφαίου διεθνή Έλληνα διαιτητή, UEFA Elite Referee αλλά και «φανατικού» φίλου του προορισμού, Τάσου Σιδηρόπουλου, οι διαιτητές της Super League συμφώνησαν και προχώρησαν, για πρώτη φορά στα χρονικά της δράσης τους, σε μία σημαντική δωρεά που αναβαθμίζει καθοριστικά το επίπεδο διαγνωστικών υπηρεσιών Υγείας στο ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων. Χάρη στην προσφορά των διαιτητών, οι Λειψοί απέκτησαν σύγχρονο μηχάνημα βιοχημικής ξηράς ανάλυσης με όλα τα απαραίτητα αντιδραστήρια για τον πληρέστερο έλεγχο και για ολοκληρωμένες διαγνώσεις, χωρίς την υποχρέωση μετακινήσεων των εξεταζόμενων ή της αποστολής δειγμάτων εκτός του νησιού. 

Ταυτόχρονα, ο κ. Σιδηρόπουλος προχώρησε στη δωρεά δύο τερμάτων για την ενίσχυση της αθλοπαιδιάς στο νησί με τις περισσότερες αναλογικά γεννήσεις στην Ελλάδα, που σε πληθυσμό 800 κατοίκων αναλογούν 200 παιδιά! Τα τέρματα τέθηκαν αμέσως σε χρήση στο πλαίσιο αγώνα που διοργανώθηκε στο πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο, την Κυριακή 6 Ιουλίου μεταξύ εν ενεργεία και παλαίμαχων παικτών των Λειψών. Το ματς σφύριξε ο κορυφαίος διεθνής με τη βούλα της UEFA  Έλληνας διαιτητής κ. Σιδηρόπουλος  με πρώτο βοηθό διαιτητή τον Δήμαρχο Λειψών, αναβιώνοντας ευχάριστες μνήμες του παρελθόντος όταν διαιτήτευαν μαζί στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου. Ο αγώνας  έληξε 6-4 υπέρ της ομάδας των  ενεργεία παικτών, χαρίζοντας μαγικές ποδοσφαιρικές στιγμές ευγενούς άμιλλας. Συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου που συγκεντρώθηκε στο γήπεδο, προσδίδοντας μία ατμόσφαιρα εορταστική. Σημειώνεται πως το ανακαινισμένο γήπεδο συμπληρώνει την εικόνα των Λειψών ως οικογενειακού προορισμού και παρέχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες αθλητικών δραστηριοτήτων, για μικρούς και μεγάλους. 


«Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ανέκαθεν αποτελούσε μέντορας μας, εντός και εκτός γηπέδων. Τις τελευταίες ημέρες, οι Λειψοί είχαν την ευκαιρία να πάρουν γεύση, όχι μόνο από την εντυπωσιακή πορεία του ως διαιτητή διεθνών ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και ως ανθρώπου με τεράστια αποθέματα ηθικής ακεραιότητας και αλληλεγγύης»,  δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος που, με την ιδιότητα του γυμναστή και καθηγητή φυσικής αγωγής,  είχε την τύχη να θητεύσει στο παρελθόν ως βοηθός του «γκουρού» της Ελληνικής διαιτησίας στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσων και φυσικά να του μεταλαμπαδεύει την αγάπη για τους Λειψούς. Ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, ο Δήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα στον διεθνή διαιτητή για την προσφορά ιατρικού και αθλητικού εξοπλισμού στο νησί των Λειψών.

  Στη συνέχεια, ο κ. Μάγγος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από καρδιάς και εκ μέρους όλων των κατοίκων, τους διαιτητές της Super League για την ανεκτίμητη προσφορά τους, που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην πρόταση του κ. Σιδηρόπουλου να στηρίξουν τους Λειψούς και που με τον τρόπο τους θα συμβάλλουν σε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο στο ακριτικό νησί. 

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/oi-leipsoi-paizoun-mpala-epipedou-uefa-kai-apoktoun-sugchrono-exoplismo-ugeias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου