Ο Τομ Χανκς περιγράφει πώς βίωσε όλη την εμπειρία με τον κορονοϊό - Blow.gr

Breaking

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

Ο Τομ Χανκς περιγράφει πώς βίωσε όλη την εμπειρία με τον κορονοϊό

featured image

Με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, ο Τομ Χανκς ήταν από τους πρώτους celebrities που ανακοίνωσαν, τον περασμένο Μάρτι, πως νοσούν από κορονοϊό. Το ζευγάρι με διακριτικότητα ανάρρωσε από τον ιο, ενώ στη συνέχεια με κάθε τρόπο προσπάθησαν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και να εξηγήσουν πόσο σημαντικό είναι να λαμβάνουν μέτρα προστασίας.

Επιπλέον, το διάσημο ζευγάρι πρόσφεραν εθελοντικά πλάσμα αίματος στο πλαίσιο της ανακάλυψης του εμβολίου για τον Covid-19. Πριν λίγο καιρό, δε, η Γουίλσον σε συνέντευξή της είχε περιγράψει με λεπτομέρειες πώς βίωσε την εμπειρία της με τον κορονοϊό και πόσο δύσκολα πέρασε την περίοδο που νοσούσε.

Τώρα, ήρθε η σειρά του Χανκς να μιλήσει και αυτός, στον Guardian με λεπτομέρειες για τη δική του εμπειρία.


«Eίμαστε καλά. Η δυσφορία μας λόγω του ιού είχε τελειώσει σχεδόν σε δύο εβδομάδες και είχαμε πολύ διαφορετικές αντιδράσεις, και αυτό ήταν παράξενο. Η γυναίκα μου έχασε την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης, είχε σοβαρή ναυτία, είχε πολύ υψηλότερο πυρετό από ό,τι εγώ. Εγώ είχα απλώς άσχημους πόνους στο σώμα, ήμουν πολύ κουρασμένος όλη την ώρα και δε μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα για περισσότερο από περίπου 12 λεπτά. Αυτό το τελευταίο κομμάτι μοιάζει έτσι κι αλλιώς με την κανονική μου μου κατάσταση…».

Και πρόσθεσε: «Όταν ήμασταν στο νοσοκομείο, είπα “Είμαι 63 ετών, έχω διαβήτη τύπου 2, έχω στεντ στην καρδιά, ανήκω στις ευπαθείς ομάδες… Όσο η θερμοκρασία μας δεν ανέβαινε ανησυχητικά και οι πνεύμονές μας δε γέμιζαν με κάτι που έμοιαζε με πνευμονία, δεν ανησυχούσαν. Δεν είμαι άνθρωπος που ξυπνάω το πρωί και αναρωτιέμαι αν θα δω το τέλος της ημέρας ή όχι. Είμαι πολύ ήρεμος γι’ αυτό».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/o-tom-chanks-perigrafei-pos-biose-olh-thn-empeiria-me-ton-korono-o/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου