Ζορίζεται η Βαρθακούρη στον Alpha. Tο συμβόλαιο και το «κάψιμο» - Blow.gr

Breaking

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Ζορίζεται η Βαρθακούρη στον Alpha. Tο συμβόλαιο και το «κάψιμο»

featured image

Ήταν προσωπική επιλογή της πρώην διευθύντριας προγράμματος του AlphaΛυδίας Μιχαήλ που εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί παρελθόν από τον Alpha μετά από σωρρία άστοχων επιλογών και άπειρων λαθών.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη που έκανε μεταγραφή στο κανάλι από το αδελφό STAR μετά βαϊων και κλάδων έκανε με το «Κουδούνι» μια τρύπα στο νερό.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Μην τρομάξετε αν το δείτε – Αράχνη με… εξωγήινη όψη εμφανίστηκε στα Τρίκαλα

Καθώς σε ελάχιστα χτύπησε στα σπίτια τουλάχιστον που έχουν τα μηχανάκια της Nielsen. Tρέχει όμως συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και από τον Alpha είχαν από την αρχή υποσχεθεί στην Βαρθακούρη πως θα την αξιοποιήσουν την επόμενη σεζόν στο κανάλι ότι και να γίνει.


Είναι δύσκολα τα πράγματα και πολλοί εντός Alpha διατυπώνουν την άποψη πως «κάηκε γρήγορα» και για την ακρίβεια πολύ γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Δεύτερη ευκαιρία θα της δοθεί. Το που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί.

Το «Πακέτο» όπως σας έγραψα πρώτος είναι μια πιθανή επιλογή όμως στον Alpha δεν έχουν ακόμη συζητήσει αν θα το βγάλουν.

Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι η Αντελίνα να κάνει καθημερινό ωριαίο τηλεπαιχνίδι. Τρία είναι τα υποψήφια φορμάτ:

Δύο ξένα και ένα ελληνικής εμπεύσεως.

Το τι τελικά θα γίνει με την περίπτωσή της θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Διάσημοι Έλληνες που πέρασαν στις Πανελλήνιες, μπήκαν σε κορυφαίες σχολές αλλά προτίμησαν τη καριέρα τους (μέρος 1ο)

[/expander_maker]
[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου