Αστέρες του Χόλιγουντ εκμεταλλεύονται την καραντίνα του κορονοϊού για να κάνουν λίφτινγκ - Blow.gr

Breaking

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020

Αστέρες του Χόλιγουντ εκμεταλλεύονται την καραντίνα του κορονοϊού για να κάνουν λίφτινγκ

featured image

Ευκαιρία βρήκαν οι διάσημοι και πλούσιοι του Χόλιγουντ με την πανδημία του κορονοϊού κι ενώ όλοι μένουν στο σπίτι για να προστατευθούν και να μην υπάρξει περαιτέρω εξάπλωση του ιού, αυτοί σπεύδουν να το εκμεταλλευτούν και να διορθώσουν τις ατέλειες που πιστεύουν ότι έχουν στο πρόσωπο ή το σώμα.

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε μιλώντας στο ΤΜΖ ο πλαστικός χειρουργός Τέρι Ντουμπρό, γνωστός από την ριάλιτι τηλεοπτική σειρά «Botched».

Σύμφωνα με τον κ. Ντουμπρό δέχεται καθημερινά πολλές κλήσεις από κινηματογραφικούς αστέρες και πλούσιους του Μπέβερλι Χιλς, οι οποίοι του ζητούν να προχωρήσουν σε κάποια θεραπεία ομορφιάς ή να κάνουν κάποια πλαστική χειρουργική επέμβαση, ενώ αυτή που προτιμούν οι περισσότεροι είναι το λίφτινγκ προσώπου.


Καθώς οι περισσότερες κινηματογραφικές παραγωγές έχουν διακόψει τα γυρίσματα, φαίνεται ότι είναι η τέλεια στιγμή για τους διάσημους να αλλάξουν ότι δεν τους αρέσει. Αλλά ο γιατρός λέει πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει.

Έτσι ο δρ. Ντουμπρό συμβουλεύει τους διάσημους πελάτες του να μην κάνουν καμία επέμβαση αυτήν την περίοδο, γιατί θα μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα και επιπλοκές. Και τους υπενθυμίζει ότι τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από την Covid- 19.

Αντ» αυτού, ο δρ. Ντουμπρό λέει ότι την περίοδο αυτή έξυπνη κίνηση για κάποιον που θέλει να βελτιώσει την εμφάνισή του είναι να κάνει γεμίσματα και μπότοξ.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου