Αποτελούν τα κοσμήματα εστία μόλυνσης από τον κορονοϊό - Blow.gr

Breaking

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020

Αποτελούν τα κοσμήματα εστία μόλυνσης από τον κορονοϊό

featured image

Πότε έπλυνα τελευταία φορά τα χέρια μου; Ήρθε η ώρα να τα ξαναπλύνω; Πλένω τα χέρια όσο πρέπει; Χρησιμοποιώ το σωστό σαπούνι; Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις κάνουμε όλοι λίγο πολύ στον εαυτό μας αυτή τη περίοδο εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Καθώς, λοιπόν, από ότι φαίνεται περνάμε πολύ χρόνο μπροστά στον νιπτήρα, υπάρχουν κάποια επιπλέον πράγματα που θα πρέπει να σκεφτούμε πέρα από την διατήρηση της καλής υγιεινής.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Αν φοράτε κοσμήματα καθημερινά θα πρέπει να σκεφτείτε αν θα πρέπει να συνεχίσετε να τα φοράτε ή όχι. Και σε συνδυασμό με αυτό να αναλογιστείτε τι αποτελέσματα έχει το τακτικό πλύσιμο των χεριών για την υγεία τόσο τη δική σας όσο και των γύρω σας.

Σκεφτείτε λογικά

Η Λούσι Γουίλσον, καθηγήτρια στο τμήμα υπηρεσιών υγείας έκτακτης ανάγκης του Πανεπιστημίου Maryland στη κομητεία της Βαλτιμόρης των ΗΠΑ, λέει στη HuffPost US ότι εφόσον έχουμε λιγοστές πληροφορίες σχετικά με αυτό το νέο είδος κορονοϊού, βασιζόμενοι στις γενικότερες πληροφορίες για τους ιούς, είναι λογικό να σκεφτούμε ότι ο ιός αυτός υπάρχει σε οποιοδήποτε είδος κοσμήματος. Το πλύσιμο το χεριών, λοιπόν, συνεχίζει να αποτελεί το μοναδικό τρόπο άμυνας απέναντι στον ιό.

www.huffingtonpost.gr [/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου