Η Φλορίντα Πετρουτσέλι για κορονοϊό στην Ιταλία: Μιλάμε για πρωτόγνωρα πράγματα - Blow.gr

Breaking

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι για κορονοϊό στην Ιταλία: Μιλάμε για πρωτόγνωρα πράγματα

featured image

Στην εκπομπή Happy Day βγήκε το πρωί της Πέμπτης η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία λόγω του κορονοϊού. Άλλωστε, η παρουσιάστρια είναι από την Ιταλία και όλη η οικογένειά της ζει εκεί.

«Όλη μου η οικογένεια είναι στην Ιταλία. Εγώ είμαι κλεισμένη στο σπίτι πριν ξεκινήσει αυτό το πράγμα. Ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που θα έρθει. Τα πράγματα στην Ιταλία είναι πραγματικά δραματικά. Η οικογένεια μου είναι καλά. Χθες στην Ιταλία πέθαναν πιο πολλοί από κάθε άλλη φορά. Δεν το φρέναραν στην αρχή και τώρα προσπαθούν», είπε αρχικά.


Και συνέχισε: «Στην Ιταλία παρατηρούν που βρίσκεσαι από την κίνηση των κινητών. Η αδερφή μου είναι στο πανεπιστήμιο στη Μπολόνια και δεν μπορεί να γυρίσει σπίτι. Έχει πρόβλημα με τα βασικά τρόφιμα, που εξαφανίζονται από τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Προσπάθησε η μαμά μου να της στείλει τρόφιμα με λεωφορείο. Μιλάμε για πρωτόγνωρα πράγματα, τα οποία και οι άνθρωποι εκεί δεν τα έχουν ξαναδεί.. Παίρνουν τα πάντα γιατί δεν ξέρουν πότε θα τελειώσει όλο αυτό».

Για να συμπληρώσει μεταξύ άλλων: «Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με την Ιταλία. Ευτυχώς το πήραμε όλο αυτό σοβαρά από την αρχή. Πρέπει να μείνουμε στο δικό μας σπίτι. Εγώ δε βγαίνω καθόλου. Χθες έπρεπε να κάνω κάποιες εξετάσεις αίματος λόγω εγκυμοσύνης. Δε μπόρεσα να πάω. Είναι πολύ επικίνδυνο. Ήρθε άνθρωπος εδώ και μου πήρε αίμα».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου