Έλληνας ποδοσφαιριστής που παίζει στην Ιταλία: Κάθε μέρα περνάμε από έλεγχο για κορονοϊό - Blow.gr

Breaking

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020

Έλληνας ποδοσφαιριστής που παίζει στην Ιταλία: Κάθε μέρα περνάμε από έλεγχο για κορονοϊό

featured image

Σε κατάσταση συναγερμού λόγω του κορονοϊού βρίσκεται η Ιταλία, η οποία καθώς βρίσκεται δεύτερη θέση της παγκόσμιας λίστας με τα κρούσματα, καθώς έχουν νοσήσει πάνω από 10.000 άνθρωποι, ενώ τα θύματα έχουν ανέλθει σε 631. Όλα αυτά είναι λογικό να φέρνουν τις αθλητικές δραστηριότητες σε δεύτερη μοίρα, ενώ η Serie A έκανε γνωστό πως κατεβάζει… ρολά, μέχρι να επανέλθει η κατάσταση στη χώρα σε μια σχετική κανονικότητα.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Σασουόλο, περιέγραψε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr την κατάσταση πανικού που επικρατεί στην πόλη που ζει, τη Μόντενα, ενώ τα μέτρα σε ολόκληρη τη χώρα είναι αυστηρά, με την Αστυνομία να πηγαίνει έξω από σούπερ μάρκετ για να εξηγήσει στους πελάτες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη διανομή εμπορευμάτων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

– Ποια είναι η κατάσταση που βλέπεις να επικρατεί στη γειτονιά που μένεις και ποια στην πόλη γενικότερα. Πως αντιδρά ο κόσμος;

«Στην πόλη μου επικρατεί λίγο πανικός και γενικότερα κυκλοφορούν όλοι με μάσκες και σε απόσταση μεταξύ τους. Γενικότερα στη Μόντενα επικρατεί λίγο πανικός».

– Τι σας έχουν πει από την ομάδα να προσέχετε;

«Μας έχουν πει να προσέχουμε τους κανόνες υγιεινής, να μην κυκλοφορούμε πάρα πολύ και γενικότερα να είμαστε προσεκτικοί με ποιον συναναστρεφόμαστε».


– Εσύ προσωπικά τι προσέχεις;

«​Εγώ ακολουθώ τους κανόνες υγιεινής και τίποτα παραπάνω. Παραμένω ψύχραιμος, είναι ένας ιός που μεταδίδεται εύκολα, αλλά όχι κάτι για το οποίο πρέπει να φέρνουμε την καταστροφή -απλά χρειάζεται προσοχή στους κανόνες υγιεινής».

– Βγαίνεις από το σπίτι;

«Βγαίνω μόνο για προπόνηση και άντε να πάω και στο σούπερ μάρκετ για πράγματα που χρειάζομαι στο σπίτι».

– Στα μαγαζιά υπάρχει κόσμος; Υπάρχει κίνηση στους δρόμους;

«Όσο περνούν οι μέρες ο κόσμος λιγοστεύει και γενικά τα μαγαζιά κλείνουν στις 6 το απόγευμα».

– Σας έχουν γίνει εξετάσεις από την ομάδα;

«Κάθε μέρα περνάμε από έλεγχο θερμοκρασίας και γενικότερα είμαστε αρκετά προσεκτικοί με το όλο θέμα του ιού.

– Πώς είναι να παίζεις σε άδειες εξέδρες;

«Είναι πολύ λυπηρό το να μην έχεις τους φιλάθλους να σε υποστηρίζουν. Ελπίζω να σταματήσει όλο αυτό, γιατί εμείς οι ποδοσφαιριστές χρειαζόμαστε τους φιλάθλους κοντά μας».

– Στην τηλεόραση βλέπουμε τον κόσμο να τρέχει στα σούπερ μάρκετ για να αγοράσει πράγματα. Κάνατε το ίδιο;

«Έχουμε προλάβει να πάμε στο σούπερ μάρκετ και να προμηθευτούμε αρκετά πράγματα για το σπίτι, οπότε είμαστε πλήρεις γενικότερα δεν πρέπει να πανικοβάλλεται ο κόσμος, ούτε τα μίντια να πανικοβάλλουν τον κόσμο. Είναι μια κατάσταση που θα την αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί με ψυχραιμία».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου