Κατερίνα Γκαγκάκη: Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι της τελευταίες μέρες - Blow.gr

Breaking

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

Κατερίνα Γκαγκάκη: Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι της τελευταίες μέρες

featured image

Τις σκέψεις της για τα όσα διαδραματίζονται στους δρόμους, μοιράστηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη με την εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας.

Η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον κόσμο που κυκλοφορεί παρά την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με την έξαρση του κορονοϊού αλλά δεν έκρυψε και την ανησυχία της για τον 83χρονο πατέρα της.

«Να πω την αλήθεια, είμαι αρκετά θυμωμένη και μου φαίνεται αδιανόητο. Μένω στο κέντρο της Αθήνας και μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι της τελευταίες μέρες. Είδα πάρα πολύ κόσμο έξω, ακόμα και χθες, ενώ σήμερα βλέπω ακόμα κίνηση από το μπαλκόνι μου. Εγώ είμαι κατά κύριο λόγο στο σπίτι από τη μέρα που σταματήσαμε την εκπομπή, ενώ πηγαίνω μόνο κάποια πράγματα στον πατέρα μου και τα αφήνω έξω από το σπίτι του. Ρε παιδιά, όμως, εντάξει. Μου κάνει τεράστια εντύπωση ο αριθμός των ατόμων που κυκλοφορεί» ανέφερε αρχικά.


Στη συνέχεια η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλώντας για τον πατέρα της είπε: «Είναι η πρώτη φορά που αρχίζω να σκέφτομαι και να προετοιμάζομαι για κάθε τύπου σενάριο.Είναι ένας άνθρωπος πολύ επιβαρημένος αλλά μου φαίνεται και αδιανόητο να συμβεί κάτι κακό από έναν ν τέτοιο αόρατο εχθρό. Να το δεχθώ να αρρωστήσει κάποιος ή να φτάσει σε μια φάση που να μην πηγαίνει παρά πέρα αλλά το να συμβεί από έναν εξωγενή παράγοντα, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Μιλάμε γύρω στις 20 φορές την ημέρα. Ο μπαμπάς μου δεν φοβάται, νομίζω ότι σε αυτή την ηλικία φάση θεωρεί ότι έχει δει πολύ χειρότερα και θα βρεθεί μια λύση και για αυτό. Εγώ φοβάμαι και φοβάμαι πάρα πολύ παρά το γεγονός πως σε αυτή τη φάση ζωής τα έχω σκεφτεί όλα και είμαι προετοιμασμένη για όλα! Αλλά το να είναι από έναν τέτοιο παράγοντα δεν το έχεις σκεφτεί ποτέ στα χρονικά. Είναι ο άνθρωπος που πάντα τον παίρνω για να δώσει σε μένα κουράγιο. Τον παίρνω και δεν θέλει να με επιβαρύνει».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου