Νικ Κέιβ: Πρέπει να ζήσουμε πολύ διαφορετικές ζωές κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού - Blow.gr

Breaking

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

Νικ Κέιβ: Πρέπει να ζήσουμε πολύ διαφορετικές ζωές κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού

featured image

Ο Νικ Κέιβ μοιράστηκε τις σκέψεις του για την πανδημία του κορονοϊού, καθώς καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να αναβάλλουν ή να ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους, όπως αναφέρει το ΑΠΕ. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος έχει ακυρώσει την επερχόμενη περιοδεία του με τους Bad Seeds στην Ευρώπη απάντησε σε μια ερώτηση θαυμαστή στην ιστοσελίδα του The Red Hand Files.

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το γνωρίζετε, αλλά σας παρακαλούμε δώστε μας ένα στοιχείο για την περιοδεία σε σχέση με τον κορονοϊό» έγραψε ο θαυμαστής.

«Ποια είναι τα νεότερα που ξέρετε; Ποιοι είναι οι κίνδυνοι αναβολής της περιοδείας; Θα ήταν λυπηρό αν αυτό συμβεί, αλλά παρακαλώ να ξέρετε ότι εμείς οι θαυμαστές θα υποστηρίζαμε μια τέτοια απόφαση, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι να περιμένουμε ακόμα περισσότερο για να δούμε εσάς και τους Bad Seeds» συμπλήρωσε ο θαυμαστής.


«Ήταν πολύ περίεργες οι τελευταίες εβδομάδες, πολλά συνέβησαν σε όλους μας και πολλές δύσκολες αποφάσεις έπρεπε να ληφθούν» απάντησε ο Αυστραλός τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

«Σιγά-σιγά, όλοι συνειδητοποιούμε ότι θα χρειαστεί να ζήσουμε πολύ διαφορετικές ζωές για λίγο – βραχυπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα, ποιος ξέρει;» πρόσθεσε.

«Ένα πολύ δύσκολο ερώτημα που έπρεπε να απαντήσουμε οι Bad Seeds αφορούσε τα φετινά σχέδιά μας για περιοδεία. Με μεγάλη απογοήτευση και θλίψη, λάβαμε την απόφαση να αναβληθεί η περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ευρώπη και στο Ισραήλ, η οποία, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, είναι η μοναδική υπεύθυνη κίνηση» σημείωσε.

«Λυπάμαι πολύ. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν στο nickcave.com μόλις υπάρξουν νέα σχέδια» εξήγησε ο τραγουδιστής.

Ο Νικ Κέιβ πρόσθεσε ότι μελετά μία «πιο προσωπική απάντηση» στις ερωτήσεις που έλαβε από τους θαυμαστές σχετικά με τον κορονοϊό: «Αυτό θα πάρει λίγο χρόνο. Είναι δύσκολο να απαντήσω».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου