“Εγκεφαλικό” η Αννίτα Πάνια με την ατάκα του Ματθαίου Γιαννούλη – «Να πάνε να γαμ…νε» - Blow.gr

Breaking

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

“Εγκεφαλικό” η Αννίτα Πάνια με την ατάκα του Ματθαίου Γιαννούλη – «Να πάνε να γαμ…νε»

featured image

Χαμός στον αέρα της εκπομπής.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία στον αέρα της Αννίτας Πάνια βγήκε ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο οποίος δήλωσε στεναχωρημένος για όλη την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό. Ο γνωστός τραγουδιστής, βέβαια, έκανε την Αννίτα Πάνια να πάθει σοκ με το… στιχάκι που της είπε.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Δεν έχουμε καμία διάθεση πλέον για τραγούδια με όλα αυτά που συμβαίνουν. Αισθάνομαι παράξενα, στεναχωριέμαι με όλο αυτό που συμβαίνει και στη χώρα μου και στον πλανήτη γενικότερα. Βέβαια υπάρχει ένας προβληματισμός και μια αστάθεια και ασάφεια των γεγονότων.


Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθούμε πιστά τις εντολές του Π.Ο.Υ., του υπουργείου υγείας και να μένουμε κλεισμένοι στο σπίτι ώστε να μην κινδυνεύουμε κι εμείς και να μην μεταφέρουμε την ασθένεια αυτή στον διπλανό μας», είπε αρχικά ο Ματθαίος Γιαννούλης.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής έβγαλε ένα στιχάκι, το οποίο προκάλεσε απανωτά “εγκεφαλικά” στην Αννίτα Πάνια. «Έναν ιό μας φέρανε για να καταστραφούμε κι εγώ τους λέω από καρδιάς να πάνε να γαμ…νε», είπε ο Ματθαίος Γιαννούλης κι έγινε χαμός στο πλατό.

Δείτε τι έγινε στον αέρα της εκπομπής…

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου