Βίκυ Κουλιάνου: Την Ελεάνα Παπαγεωργίου δεν την ξέρω - Blow.gr

Breaking

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Βίκυ Κουλιάνου: Την Ελεάνα Παπαγεωργίου δεν την ξέρω

featured image

Η Βίκυ Κουλιανού υπήρξε από το κορυφαία μοντέλα της χώρας με διεθνή αναγνώριση. Και είναι από τα πρόσωπα που δεν απασχολεί εύκολα τη δημοσιότητα, ούτε εμπλέκεται εύκολα σε κόντρες. Ωστόσο, ένα λάθος όνομα στάθηκε η αφορμή η δήλωσή της στις κάμερες να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η Κουλιανού μίλησε για το GNTM 2 στο οποίο μάλιστα ήταν να κάνει ένα γκεστ, αλλά η συνεργασία δεν ευδοκίμησε. Όταν ρωτήθηκε για τα πρόσωπα της επιτροπής, το πρώην κορυφαίο μοντέλο δυσκολεύτηκε με το μικρό όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, για την οποία μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως δεν γνωρίζει τι κάνει στον χώρο της μόδας.

«Όταν υπάρχει η Βίκυ Καγιά σαν κριτής, για μένα το GNTM έχει έναν σωστό κριτή. Δεν την ξέρω την Ελεάνα, είναι από τη νέα γενιά, είναι ένα όμορφο δροσερό κορίτσι, δεν γνωρίζω τι έχει κάνει στον χώρο της μόδας. Δεν μπορώ να σου πω ότι γνωρίζω την Ελεάνα όπως γνωρίζω τη Βίκυ Καγιά. Εκτιμώ βαθύτατα την Έλενα Χριστοπούλου, θεωρώ ότι μες στο παιχνίδι αυτή η γυναίκα είναι το κλειδί. Και Ζενεβιέβ Μαζαρί, δεν το συζητώ», είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου