Γιάννης Παπαμιχαήλ: Μάθαμε την ηλικία του και μείναμε με το στόμα ανοιχτό (photos) - Blow.gr

Breaking

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Μάθαμε την ηλικία του και μείναμε με το στόμα ανοιχτό (photos)

featured imageΟ Γιάννης Παπαμιχαήλ, είχε τα γενέθλιά του και ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από το πάρτι του. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να γιορτάζει τα γενέθλιά του στο σπίτι του, αλλά φέτος αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή και να βγει έξω και να διασκεδάσει παρέα με καλούς του φίλους.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Στο πάρτι γενεθλίων του ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής, Βαλάντης, με τον οποίο πόζαρε στο φακό. O Γιάννης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1969, άρα είναι 50 ετών.
«Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τις ευχές σας. Και εγώ με τη σειρά μου σας εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σας. Συνήθως τα γενέθλια μου τα γιορτάζω με φίλους στο σπίτι. Επειδή όμως τα φετινά γενέθλια ήταν ξεχωριστά, είπα να βγω με μερικούς φίλους και συνεργάτες μου, σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί στη Βάρκιζα, στο Island. Ανεβάζω και δύο φωτογραφίες για να πάρετε μια μικρή γεύση. Στην πρώτη φωτογραφία είμαι εγώ με την Χριστίνα, και στη δεύτερη, από αριστερά είναι οι Κωνσταντίνος Νικηφορίδης, Χριστίνα Έρις, εγώ, Νίκος Βασιλάκης, Βαλάντης και ο Γιάννης Φίξ . Περάσαμε πραγματικά υπέροχα. Να είστε όλοι καλά», έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Πηγή: www.gossip-tv.gr [/expander_maker]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου