Απίστευτη επίθεση στην κυβέρνηση από πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα - Blow.gr

Breaking

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

Απίστευτη επίθεση στην κυβέρνηση από πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα

featured image
Σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πρώην βουλευτή του κόμματος για τη βροχή τροπολογίων και τις μετατάξεις.
Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου γράφει: «Λοιπόν μάγκες: έγινα βουλευτής τον Μάϊο του 2012 και ενώ ήμουν βουλευτής, η μοναδική αδερφή που έχω, έφυγε τον Αύγουστο του 2012 μετανάστρια στην Γερμανία και δουλεύει με μερική απασχόληση σε νοσοκομείο ως καθαρίστρια.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Η κόρη μου, όταν ήμουν βουλευτής , ήταν ήδη πτυχιούχος ΑΕΙ , με μεταπτυχιακό και ξένες γλώσσες, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ μα ποτέ να την πάρω ως συνεργάτη μου και δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει σε φροντιστήριο μερικές ώρες την βδομάδα .... τίποτε δεν σας σώζει , τίποτε , έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα και εσυ Τασία αλλά και συ κυρ Θοδωρή...».
Παράλληλα, σχολιάζοντας την ίδια την κ. Χριστοδουλοπούλου, η κ. Χαραλαμπίδου έγραψε: «Ο νεποτισμός είναι η οικογενειοκρατία, η οποία εκδηλώνεται με την παραχώρηση θέσεων και αξιωμάτων σε συγγενείς και φίλους. Είναι η εκμετάλλευση από κάποιον του αξιώματος ή της θέσης που κατέχει, για να προωθήσει συγγενικά ή άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός του σε θέσεις κι αξιώματα χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια. Η πρακτική αυτή εμφανίζεται συνήθως στην πολιτική και τη θρησκεία. Ο όρος νεποτισμός προέρχεται από τη λατινική λέξη νέπος (nepos, γεν. nepotis) που σημαίνει "ανεψιός" ή "εγγονός". Και βρίσκω απαράδεκτο το γεγονός οτι ανέλαβε μόνον η κυρία Τασία την ευθύνη, ο μπαμπάς , ο καλοκάγαθος κύρ Θοδωρής τίποτε, καμία δήλωση , όλα τα βάρη οι γυναίκες γα... σε αυτήν την κενωνία...».
[/expander_maker]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου