Δημοτικές εκλογές 2019: Επανεκλέγονται τρεις από τους πέντε δημάρχους στο Ρέθυμνο - Blow.gr

Breaking

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Δημοτικές εκλογές 2019: Επανεκλέγονται τρεις από τους πέντε δημάρχους στο Ρέθυμνο

featured image

Τρεις δήμοι στο Ρέθυμνο, από τους πέντε συνολικά, εκλέγουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή.

Ειδικότερα, από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών δημοτικών εκλογών εξελέγη ο Γιάννης Ταταράκης νυν δήμαρχος Αγίου Βασιλείου σύμφωνα με την ενσωμάτωση που ανέρχεται στο 87,50% καταμετρημένα δηλαδή τα 28 από συνολικά 32 εκλογικά κέντρα. Η αποχή στον δήμο Αγίου Βασιλείου ανέρχεται στο 31,17%.

Στο δήμο Αμαρίου ο νυν δήμαρχος Παντελής Μουρτζανός επανεκλέγεται με ποσοστό 63,83% σύμφωνα με την ενσωμάτωση που αφορά την καταμέτρηση των ψήφων στα 24 από τα συνολικά 26 εκλογικά κέντρα. Η αποχή στο Αμάρι ανέρχεται στο 30,57%.

Εκ νέου δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών και ο Δημήτρης Κόκκινος δήμαρχος Μυλοποτάμου, ο οποίος έλαβε ποσοστό 62,31% με καταμετρημένο το 100% των 48 εκλογικών τμημάτων του δήμου. Στον δήμο Μυλοποτάμου η αποχή ανήλθε στο 27,81%.

Στα Ανώγεια η αγωνία παρατείνεται έως την ερχόμενη Κυριακή, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, δεδομένου ότι οι δύο υποψήφιοι έλαβαν: ο Μανόλης Καλλέργης 46,08% ο οποίος υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης 45,46% με υποστήριξη από τη Νέα Δημοκρατία. Δεκατρείς ψήφοι διαφορά μεταξύ των δύο υποψηφίων σύμφωνα με την καταμέτρηση από τις κάλπες και των έξι εκλογικών τμημάτων, ανεβάζει την αγωνία και το ενδιαφέρον των δημοτών στα ύψη. Η αποχή στα Ανώγεια ανέρχεται στο 18,15%.

Στον δεύτερο γύρο οδηγούν τα αποτελέσματα και στον κεντρικό δήμο Ρεθύμνου με τον Γιώργο Μαρινάκη, ο οποίος είναι και ο νυν δήμαρχος, να συγκεντρώνει σύμφωνα με την ενσωμάτωση που ανέρχεται στο 98,08%, ποσοστό 44,24% σε αντίθεση με τον Νίνο Θεόδωρο ο οποίος συγκέντρωσε το 41,22%. Επτακόσιοι ογδόντα περίπου ψήφοι χωρίζουν τους δύο άνδρες από το δημαρχιακό θώκο ενώ η αποχή στον μητροπολιτικό δήμο του Ρεθύμνου έφτασε το ποσοστό του 31,22%, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019: Οι πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και ψήφισαν στις Ευρωεκλογές 2019 για την ανάδειξη των προσώπων που θα αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μια εκλογική μάχη, στην οποία Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσαν διλήμματα εθνικών εκλογών. Η Ελλάδα εκλέγει συνολικά 21 αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατέχει δηλαδή 21 έδρες. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019

Αποτελέσματα Περιφερειακών Εκλογών 2019: Ο πρώτος γύρος των περιφερειακών εκλογών ολοκληρώθηκε και οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν ξανά την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 σε όσες Περιφέρειες δεν υπήρξε συνδυασμός που συγκέντρωσε το 50% συν 1 ψήφο. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών 2019

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019: Η εκλογική μάχη της πρώτης Κυριακής για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ολοκληρώθηκε. Ποιοι εκλέγονται δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι; Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019

Εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται - Το , όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019, τους υποψήφιους που βγαίνουν νικητές από την εκλογική μάχη και όλα τα νεότερα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μάχη λεπτό προς λεπτό στους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες:

τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019 τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019 τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου