Δημοτικές εκλογές 2019: Σφράγισαν τη νίκη τους Μπέος και Νασίκας σε Βόλο και Βελεστίνο - Blow.gr

Breaking

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Δημοτικές εκλογές 2019: Σφράγισαν τη νίκη τους Μπέος και Νασίκας σε Βόλο και Βελεστίνο

featured image

Δύο ήταν οι δήμαρχοι στην εκλογική περιφέρεια Μαγνησίας που έμαθαν από την πρώτη Κυριακή πως πήραν το χρίσμα. Πιο συγκεκριμένα, τις επαναληπτικές εκλογές... από τον καναπέ τους θα παρακολουθήσουν οι κάτοικοι του Βόλου, αφού από τον α" γύρο εξελέγη δήμαρχος ο Αχιλλέας Μπέος με ποσοστό πάνω από 57%, με τους αντιπάλους του να λαμβάνουν πολύ χαμηλά ποσοστά.

Από χθες, δήμαρχο εξέλεξαν και στον δήμο Ρήγα Φερραίου (Βελεστίνο), τον Δημήτρη Νασίκα με ποσοστό 56,73%, που κατέβηκε ως ανεξάρτητος αλλά προερχόμενος από την ΝΔ.

Σκληρή και αμφίρροπη μάχη αναμένεται, όμως, να δοθεί στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Μαγνησίας, τον δήμο Αλμυρού, όπου θα αναμετρηθούν την προσεχή Κυριακή, ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Εσερίδης, που με το 93,75 της ενσωμάτωσης συγκεντρώνει 38,0%, με τον Ευάγγελο Χατζηκυριάκο που λαμβάνει ποσοστό 35,92%.

Αναμετρήσεις στον β" γύρο θα γίνουν και στους υπόλοιπους δήμους της Μαγνησίας με το μεγάλο ενδιαφέρον να στρέφεται στην Σκιάθο όπου επικράτησε ο... πρωτάρης Θοδωρής Τζούμας με 45,25% έναντι 41.02% που έλαβε ο πρώην δήμαρχος Νίκος Πλωμαρίτης.

Στη Σκόπελο, στον β" γύρο θα αναμετρηθούν ο έως τώρα δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης, που λαμβάνει το 40,7% με το 75% της ενσωμάτωσης, έχοντας ως αντίπαλο τον Δημήτρη Ευσταθίου που καταλαμβάνει το 38,37% της προτίμησης των ψηφοφόρων.

Στην Αλόννησο, η μάχη ήταν αμφίρροπη, κρίθηκε στα σημεία και θα αναμετρηθούν στον β" γύρο ο νυν δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης που συγκεντρώνει με το 75% των καταμετρημένων ψήφων ποσοστό 39,51% με τον Παναγιώτη Τσουκανά που λαμβάνει 32,44%.

Στον δήμο Νοτίου Πηλίου, για λίγες ψήφους δεν εξελέγη από τον α" γύρο ο Μιχάλης Μιτζικός, που έφθασε στο 46,82% και θα αναμετρηθεί με τον Μιλτιάδη Παπαδημητρίου που τον εμπιστεύθηκε το 31,78% της εκλογικής προτίμησης.

Τέλος, για τον δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου θα αναμετρηθούν ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Κουτσάφτης που έλαβε το 47,33% με την Μαρία Σαμαρά που έλαβε ποσοστό 41,5%.

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019: Οι πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και ψήφισαν στις Ευρωεκλογές 2019 για την ανάδειξη των προσώπων που θα αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μια εκλογική μάχη, στην οποία Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσαν διλήμματα εθνικών εκλογών. Η Ελλάδα εκλέγει συνολικά 21 αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατέχει δηλαδή 21 έδρες. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019

Αποτελέσματα Περιφερειακών Εκλογών 2019: Ο πρώτος γύρος των περιφερειακών εκλογών ολοκληρώθηκε και οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν ξανά την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 σε όσες Περιφέρειες δεν υπήρξε συνδυασμός που συγκέντρωσε το 50% συν 1 ψήφο. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών 2019

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019: Η εκλογική μάχη της πρώτης Κυριακής για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ολοκληρώθηκε. Ποιοι εκλέγονται δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι; Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019

Εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται - Το , όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019, τους υποψήφιους που βγαίνουν νικητές από την εκλογική μάχη και όλα τα νεότερα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μάχη λεπτό προς λεπτό στους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες:

τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019 τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019 τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου