Εκλογές 2019: Στον β΄ γύρο η εκλογή δημάρχου στην Κομοτηνή - Blow.gr

Breaking

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Εκλογές 2019: Στον β΄ γύρο η εκλογή δημάρχου στην Κομοτηνή

featured image

Με την καταμέτρηση των ψήφων να συνεχίζεται και χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί το ποσοστό που θα λάβουν τελικώς οι συνδυασμοί, τα μέχρι τώρα στοιχεία (αποτελέσματα στα 114 από τα 124 εκλογικά τμήματα του Δήμου Κομοτηνής) προκρίνουν στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών τους επικεφαλής των συνδυασμών «Κοινωνία Πολιτών», Γιάννη Γκαράνη, και «Σύμπραξη Προοπτικής», Αντώνη Γραβάνη, με ποσοστά 44% και 32% αντίστοιχα.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο υποψήφιοι αξιολογούν ως πολύ θετικό το αποτέλεσμα, ευχαριστούν τους συμπολίτες τους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους συνδυασμούς τους, ζητώντας τη στήριξή τους και την ερχόμενη Κυριακή.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Γκαράνης κάνει λόγο για ένα «πολύ θετικό αποτέλεσμα για εμάς με μεγάλη διαφορά» και κάλεσε τους δημότες να στηρίξουν το συνδυασμό και την ερχόμενη Κυριακή. «Να στηρίξουν την «Κοινωνία Πολιτών», που θεωρούμε ότι είναι μία παράταξη η οποία έχει όραμα για την πόλη, είναι αυτή τη στιγμή στο Δήμο και θα συνεχίσει να κάνει ό,τι καλό μπορεί στην κοινωνία της Κομοτηνής. Οι συμπολίτες μας είδαν με θετική ματιά το έργο που έγινε αυτόν τον καιρό και γι" αυτό και μας έδωσαν αυτή τη μεγάλη διαφορά, περίπου των 12 μονάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Γραβάνης ευχαρίστησε «όλους τους συμπολίτες που ψήφισαν το συνδυασμό και πίστεψαν σε μια νέα προοπτική για τον τόπο» και αναφορικά με τον δεύτερο γύρο σημείωσε: «Ο λαός της Κομοτηνής αποφάσισε να έχουμε δεύτερο γύρο, σήμερα ξεκινάμε από το μηδέν και την ερχόμενη Κυριακή έχουμε τις επαναληπτικές εκλογές, όπου θα κριθεί πλέον ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Κομοτηνής. Θεωρούμε ότι ο Δήμος Κομοτηνής έχει πάρα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία δεν έχουν αξιοποιηθεί και αναδειχθεί.

Επίσης, υπάρχουν και πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών που εμείς έχουμε τη βούληση, τη γνώση, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα για να τα διορθώσουμε. Από εκεί και πέρα, όλη αυτή την εβδομάδα, όλοι μαζί, θα προσπαθήσουμε πάλι να κάνουμε την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Κομοτηνής για να μπορέσει επιτέλους ο τόπος ν" αποκτήσει μία νέα προοπτική», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύμπραξη Προοπτικής».

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019: Οι πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και ψήφισαν στις Ευρωεκλογές 2019 για την ανάδειξη των προσώπων που θα αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μια εκλογική μάχη, στην οποία Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσαν διλήμματα εθνικών εκλογών. Η Ελλάδα εκλέγει συνολικά 21 αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατέχει δηλαδή 21 έδρες. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019

Αποτελέσματα Περιφερειακών Εκλογών 2019: Ο πρώτος γύρος των περιφερειακών εκλογών ολοκληρώθηκε και οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν ξανά την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 σε όσες Περιφέρειες δεν υπήρξε συνδυασμός που συγκέντρωσε το 50% συν 1 ψήφο. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών 2019

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019: Η εκλογική μάχη της πρώτης Κυριακής για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ολοκληρώθηκε. Ποιοι εκλέγονται δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι; Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019

Εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται - Το , όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019, τους υποψήφιους που βγαίνουν νικητές από την εκλογική μάχη και όλα τα νεότερα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μάχη λεπτό προς λεπτό στους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες:

τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019 τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019 τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου