Ο Κ. Μπακογιάννης παρουσιάζει την Τετάρτη το πρόγραμμά του για την Αθήνα - Blow.gr

Breaking

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Ο Κ. Μπακογιάννης παρουσιάζει την Τετάρτη το πρόγραμμά του για την Αθήνα

featured image

Σε ανοικτή εκδήλωση την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 18.00 στο Ωδείο Αθηνών (Ρηγίλλης και Βασιλέως Γεωργίου Β’), ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης θα παρουσιάσει στους πολίτες της Αθήνας το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά».

Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι το πρόγραμμα με ορίζοντα τετραετίας που έχει καταρτίσει, είναι αναλυτικό και πλήρως κοστολογημένο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Διαπιστώσεις τέλος», αναφέρει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», όπου τονίζει «η Αθήνα σήμερα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ. Να δούμε επιτέλους κάτι να αλλάζει για να βγούμε από το τέλμα». Σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, βασική προτεραιότητα του προγράμματός του είναι η υλοποίηση «του μεγαλύτερου και ωραιότερου περιπάτου της Ευρώπης μήκους 6,8 χλμ. Η Αθήνα είναι μια πόλη για να τη ζεις. Και για να τη ζεις, πρέπει να την περπατάς», υπογραμμίζει ο Κώστας Μπακογιάννης.

Επίσης επαναλαμβάνει ότι το Πεδίον του Άρεως πρέπει να περάσει στη δικαιοδοσία του Δήμου και «να επενδύσουμε στην αρχική ιδέα με βάση την οποία σχεδιάστηκε, δηλαδή ως κήπος για να τιμήσει τους ήρωες του 1821, και να τον καταστήσουμε σημείο αναφοράς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση το 2021».

Τέλος για την ανάπλαση της Ομόνοιας αναφέρει: «Ονειρεύομαι μια πλατεία που θα αποκτήσει ξανά τα ιστορικά της χαρακτηριστικά και την αίγλη της. Και, γιατί όχι, με ένα σιντριβάνι στη μέση!».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου