Αστρονομικό το ποσό που θα πάρει για το Survivor τελικά! - Blow.gr

Breaking

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

Αστρονομικό το ποσό που θα πάρει για το Survivor τελικά!

featured imageΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Απίστευτες αποκαλύψεις για την Κατερίνα Δαλάκα και την πολυαναμενόμενη συμμετοχή της στο Survivor. Η πρωταθλήτρια στίβου ξαναμπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι επιβίωσης και πρόκειται να αμειφθεί γενναιόδωρα για την επάνοδό της. Στο «Καλύτερα δεν γίνεται» σήμερα ειπώθηκε πως η Κατερίνα Δαλάκα το προηγούμενο διάστημα μιλούσε για την προετοιμασία της στην ερχόμενη Ολυμπιάδα. Ωστόσο κατέληξε να ετοιμάσει βαλίτσες για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Τότε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε πως ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που την έκαναν να αποφασίσει να φύγει για το Survivor η Κατερίνα, ήταν το ιδιαίτερα υψηλό χρηματικό ποσό που έκλεισε ως συμφωνία!

Πόνεσε η ψυχή μας: “Πληγωμένες” Ferrari, Lambo, R8, Rolls Royce στο μεγαλύτερο νεκροταφείο αυτοκινήτων του Ντουμπάι (vid)

Όπως είπε η Ευρυδίκη, έχει πληροφορίες ότι το ποσό αυτό είναι εξαψήφιο (!) κάτι που σημαίνει ότι ήταν άκρως δελεαστικό για να διακόψει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς και να δεχτεί την πρόταση. [/expander_maker]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου