Έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και φήμες για υποψήφιο επενδυτή - Blow.gr

Breaking

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και φήμες για υποψήφιο επενδυτή

featured image

Το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συνεδριάσει έκτακτα την Δευτέρα ενώ το τελευταίο διάστημα για ακόμη μία φορά κυκλοφορούν φήμες για υποψήφιο επενδυτή.

Την ώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία, τα φώτα έχουν πέσει στο αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού παραμένει το διοικητικό και ο τρόπος που η ΠΑΕ θα καταφέρει να γυρίσει σελίδα με την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου και την έλευση ανθρώπων στο τιμόνι του συλλόγου που θα τον επαναφέρουν στην κανονικότητα του μεγέθους και της ιστορίας του.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Μετά το φιάσκο με την εξαρχής περίεργη ιστορία με τον Παϊρότζ και τους... άγνωστους επενδυτές, για την οποία μέχρι και σήμερα η ΠΑΕ δεν έχει φροντίσει να ενημερώσει τι ακριβώς συνέβη και ποιοι είχαν εμπλοκή στην υπόθεση εκτός από τον Ταϊλανδό, το διοικητικό τοπίο έχει μόνο το όνομα του Αλαφούζου.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα υπάρχει ένα σενάριο για την ύπαρξη ενδιαφερόμενου επενδυτή από την Ευρώπη, ωστόσο, όλο αυτόν τον καιρό το ένα σενάριο διαδέχεται το άλλο και από ουσία τίποτα. Εξάλλου αρκετά από αυτά, όπως και εκείνο της Panasia, περισσότερο εξυπηρέτησαν καταστάσεις εντός και εκτός Παναθηναϊκού παρά είχαν μία στέρεη και σοβαρή βάση, ώστε να γίνουν και πραγματικότητα.

Από κει και πέρα, την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν φαίνεται να έχει σχέση με το ιδιοκτησιακό κομμάτι. Αυτό τουλάχιστον προέκυπτε από το εσωτερικό της εταιρίας. Δεν αποκλείεται, πάντως, να έχει να κάνει με αλλαγές προσώπων στο συμβούλιο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου