Γυναίκα καταναλώνει 10.000 θερμίδες την ημέρα και χιλιάδες άντρες πληρώνουν να την βλέπουν να τρώει - Blow.gr

Breaking

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

Γυναίκα καταναλώνει 10.000 θερμίδες την ημέρα και χιλιάδες άντρες πληρώνουν να την βλέπουν να τρώει

featured image

Plus-size μοντέλο 210 κιλών κατάφερε να μαζέψει ένα στρατό online φανατικών οπαδών ανεβάζοντας live video στα οποία παρουσιάζεται να καταναλώνει 10.000 θερμίδες καθημερινά.

Η 25χρονη Αμάντα Φέι από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ανακάλυψε το φετίχ του «feederism» (φετίχ που συνδέει το σεξ με την κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων φαγητού) λόγω του φίλου της ο οποίος είχε αντίστοιχα το φετίχ να «παρακολουθεί» γυναίκες να βάζουν βάρος.

View this post on Instagram

A post shared by 🍒 Amanda Faye 🍒 (@mamahorker) on Jan 31, 2019 at 7:46pm PST

Προσπαθώντας μια ζωή να χάσει κιλά σε μία προσπάθεια να «ταιριάξει» με τους συνομήλικους της η Αμάντα συνειδητοποίησε ότι ο θαυμασμός που εξέφραζε ο σύντροφός της για την μεγαλύτερη σιλουέτα της, της έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

View this post on Instagram

🤤🤤🤤

A post shared by 🍒 Amanda Faye 🍒 (@mamahorker) on Jan 1, 2019 at 5:06am PST

Έτσι, καθώς ο σύντροφός της την ενθάρρυνε, αναζήτησε κι άλλους τρόπους για να μοιραστεί την υπερφαγία της. Ξεκίνησε στο Feabie, ένα κοινωνικό δίκτυο για τροφούς και τρεφόμενους. Έπειτα δημιούργησε μία σελίδα στο Tumblr αλλά λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

#plussizefashion #bbwgirls #feederism #bbwlovers #mamahorker #plussize #plussizemodel #plusfashion #plussizelingerie #feabie #feedee

A post shared by 🍒 Amanda Faye 🍒 (@mamahorker) on Jan 7, 2019 at 6:21pm PST

Πολύ γρήγορα συγκέντρωσε περισσότερους από 50.000 ακολούθους και πλέον έχει καταφέρει να μετατρέψει το πάθος της για φαγητό σε πηγή εισοδήματος.

Η Αμάντα πληρώνεται για να προωθεί στο Instagram και το Patreon χρεώνοντας δέκα δολάρια για την πρόσβαση στα βίντεο της, 20 δολάρια για πρόσβαση στο Snapchat και 50 δολάρια για μία κλήση στο FaceTime.

View this post on Instagram

#plussizefashion #bbwgirls #feederism #bbwlovers #mamahorker #plussize #plussizemodel #plusfashion #plussizelingerie #feabie #feedee

A post shared by 🍒 Amanda Faye 🍒 (@mamahorker) on Jan 4, 2019 at 7:09pm PST

Η ίδια σχολιάζοντας την καριέρα της σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε ότι «δέχομαι τις τυπικές προσβολές όπως ‘χοντρή αγελάδα, φάλαινα δολοφόνο’. Αλλά είμαι πολύ θετικός άνθρωπος και γενικά αγνοώ όλα αυτά τα σχόλια ή καμιά φορά απαντώ με παιχνιδιάρικο τρόπο.

Η θετικότητα του σώματος είναι ένα τόσο αμφιλεγόμενο θέμα και οτιδήποτε κι αν πω, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που ξύνουν τα νύχια τους για καυγά. Και γι αυτό το κρατώ όσο απλό γίνεται. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ντροπή για οτιδήποτε αφορά στο σώμα, από τις τρίχες στα πόδια μέχρι τις κοιλίτσες και τα πεσμένα στήθη.»

View this post on Instagram

Today was fantastic, tonight was relaxing. 🥂 🍾

A post shared by 🍒 Amanda Faye 🍒 (@mamahorker) on Jan 27, 2019 at 12:57am PST

Παρά το γεγονός ότι η Αμάντα γίνεται συχνά θύμα των τρολ, πιστεύει ότι οι πραγματικοί θαυμαστές της δίνουν δύναμη να συνεχίζει αυτό που κάνει. Η Αμάντα έχει ορκιστεί στο να τρώει και πιστεύει ότι είναι πρωταθλήτρια στην θετικότητα σώματος.

«Αν πιστεύεις στον εαυτό σου, δεν έχει σημασία τίποτε άλλο» λέει.

[lifo.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου