Τσιμιτσέλης: Όποιος βρεθεί δίπλα στη Βάσω να είναι πρώτα σωστός στο παιδί - Blow.gr

Breaking

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Τσιμιτσέλης: Όποιος βρεθεί δίπλα στη Βάσω να είναι πρώτα σωστός στο παιδί

featured image

Για τον χωρισμό του με την Βάσω Λασκαράκη, το νέο της σύντροφο αλλά και τη σχέση του με την κόρη του Εύα μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Ο χωρισμός των γονιών μου δεν επηρέασε το δικό μου διαζύγιο. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Τη θεώρησα και τη βίωσα σαν μια φυσιολογική εξέλιξη. Θεωρώ ότι πήρε και μικρότερη έκταση απ’ ότι περίμενα να πάρει. Πίστευα ότι θα υπάρχει ένα κανιβαλισμός, που δεν υπήρχε και απόρησα, εντυπωσιάστηκα. Οι δημοσιογράφοι δεν το κανιβάλισαν το πράγμα. Δεν ξέρω αν είναι πιο άγρια μια αλλαγή που πας σε ένα καινούργιο σπίτι ή το να μένεις σε ένα σπίτι με αναμνήσεις. Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι χειρότερο σε τέτοιες φάσεις» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

«Όταν συνειδητοποίησα σιγά σιγά ότι η μικρή δεν έχει κανένα θέμα με αυτό, ότι άρχιζε να συνηθίζει στην ιδέα γιατί ανησυχούσα πολύ για το παιδί. Το είπαμε από την αρχή στην μικρή, συμβουλευτήκαμε ειδικούς ψυχολόγους. Δεν μου ήταν εύκολο να μείνω ξανά μόνος. Όλα κύλησαν πάρα πολύ ομαλά στον χωρισμό μας, ψυχολογικά δηλαδή. Βοήθησε πάρα πολύ η Βάσω σε αυτόν τον τομέα γιατί είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα και τέλεια μάνα. Το χειρίστηκε και αυτή το θέμα πάρα πολύ καλά και σωστά. Οποιοσδήποτε άνθρωπος βρεθεί δίπλα στη Βάσω να είναι σωστός πρώτα από όλα στο παιδί και μετά και στη Βάσω. Από εκεί και πέρα, θέλω να είναι καλά κι ευτυχισμένη».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου