Μπογέ: Πονάμε όσο ο οπαδός - Blow.gr

Breaking

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Μπογέ: Πονάμε όσο ο οπαδός

featured image

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ έστειλε ο Λούκας Μπογέ, ο οποίος δεν είναι 100% ικανοποιημένος από τον εαυτό του.

Ο Αργεντίνος εξτρέμ της Ενωσης μίλησε στη Nova ενόψει του κυριακάτικου ματς με την Ξάνθη και είπε τα εξής.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Για το τι έχει αλλάξει από το ματς με τον Αρη μέχρι σήμερα και ήρθε αυτή η κατρακύλα: «Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ίσως φυσιολογικό σε όλες τις ομάδες. Υπάρχει καλή περίοδος και κακή. Το σημαντικό είναι ότι εξαρτάται από εμάς να το γυρίσουμε. Να είμαστε όλοι μαζί και να στηρίξουμε την ομάδα».

Για το πώς είναι το κλίμα: «Η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι καλή. Ακούμε τις αποφάσεις και προσαρμοζόμαστε σε αυτές. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να ανταποκριθούμε και να επανέλθουμε στα καλά αποτελέσματα που είχαμε στην αρχή».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Το μήνυμα στον κόσμο είναι, όσο πονάει ο κόσμος μας, πονάμε και εμείς. Θέλουμε να ανακάμψουμε. Δεν είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε τον ίδιο πόνο που έχει και ο φίλαθλος της ΑΕΚ. Θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Για το τι φταίει για τα στραβά αποτελέσματα: «Είναι αλήθεια ότι όταν τα πράγματα πάνε καλά η ψυχολογία ανεβαίνει. Όταν έρχεται κακό αποτέλεσμά είναι φυσιολογικό να σε επηρεάσει και ψυχολογικά. Έχουμε το ρόστερ και από εμάς εξαρτάται να γυρίσουμε την κατάσταση ξεκινώντας από την Ξάνθη. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι τα περσινά παιδιά βγάλανε την ομάδα πρωταθλήτρια και οι αντίπαλοι μας που παίζουν με εμάς που είμαστε πρωταθλητές βγάζουν θέληση. Ίσως κόντρα σε άλλες ομάδες δεν βγάζουν τέτοια προσπάθεια...».

Για το αν υπάρχει πίεση ενόψει Ξάνθης: «Αυξάνεται η πίεση όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Έχουμε όμως μεγάλης αξίας παίκτες και πρέπει να δείξουμε ωριμότητα και αντίδραση. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα αλλά πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Εμείς καλούμαστε να βγάλουμε την ομάδα από την κρίση. Θα είναι όμορφο ότι θα έχουμε τον κόσμο την Κυριακή. Να μας δώσει ώθηση και εμείς να δώσουμε ώθηση στην ομάδα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την πορεία του: «Ικανοποιημένος 100% δεν είμαι. Κάποιες στιγμές βοήθησα, άλλες στιγμές όχι. Όσο περισσότερο χρόνο αποκτά ένας παίκτης αποκτά ρυθμό και με περισσότερο χρόνο θα βοηθήσω την ομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου