Στην Ελλάδα ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης της Κίνας - Blow.gr

Breaking

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018

Στην Ελλάδα ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης της Κίνας

featured image

Με τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης της Κίνας  Zhao Dacheng συναντήθηκαν σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου και ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο χωρών σε ευρύ πεδίο θεμάτων, καθώς και στην υλοποίηση του μνημονίου συνεργασίας σε θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς που έχει υπογραφεί μεταξύ των Εισαγγελικών Αρχών Ελλάδας και Κίνας.

Η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης εξέφρασε την ικανοποίηση της για την επίσκεψη του Zhao Dacheng και της πενταμελούς αντιπροσωπείας στελεχών του Κινεζικού υπουργείου Δικαιοσύνης στη χώρα μας.

Σημειώνεται ότι κατά την τετραήμερη επίσημη επίσκεψή του στη χώρας μας ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης της Κίνας με την πενταμελή αντιπροσωπεία στελεχών του Κινεζικού Υπουργείου, ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελαιώνα Θηβών, στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Θήβας και στο Αγροτικό Τμήμα του Καταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου