Τσίπρας: Ο Καμμένος δε θα θέσει σε διακινδύνευση την πολιτική σταθερότητα - Blow.gr

Breaking

Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018

Τσίπρας: Ο Καμμένος δε θα θέσει σε διακινδύνευση την πολιτική σταθερότητα

featured image

«Εκτιμώ τη στάση του Πάνου Καμμένου, αν και διαφωνών απόλυτα μαζί του. Πιστεύω ότι και ο ίδιος καταλαβαίνει ότι η συμφωνία ανοίγει μια δυναμική για τη χώρα όμως είναι δεσμευμένος σε μια θέση και στάση αρχής. Εγώ αυτό το σέβομαι», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ σε ερώτηση για τη στάση του κυβερνητικού εταίρου και προέδρου των ΑΝΕΛ απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών για τη «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

«Είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσε να έρθει μια τέτοια λύση. Είναι σαν να έχουμε τα κεφάλια μας στην άμμο», σημείωσε αναφορικά με μια συμφωνία που δεν θα περιλαμβάνει τη «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.

«Η Μακεδονία είναι περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Η συμφωνία είναι απόλυτα σαφής», τόνισε ακόμη και συμπλήρωσε: «Ο Πάνος Καμμένος δεν θα θέσει σε διακινδύνευση την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας και την πολιτική σταθερότητα στον τόπο».

Σχολιάζοντας τη στάσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για μια «στάση πολιτικού αμοραλισμού με στόχο τη διατήρηση της σταθερότητας στο εσωτερικό του κόμματός του και για να αλιεύσει στα θολά νερά του ακροατηρίου της ακροδεξιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου